Eat & Read I ♥ groente

Kun je een feestelijk 4-gangendiner geheel uit groente laten bestaan? Jazeker kan dat! We gaan het binnenkort bewijzen tijdens een Eat & Read in Het Dolhys in Haarlem. 

Eat & Read is een geweldig leuk initiatief van de Haarlemse Boekhandel De Vries en Sabien Bosman, die elke vrijdag een table d'hote verzorgt in Het Dolhuys. Je schuift aan aan een lange tafel, krijgt je 4 gangen voorgeschoteld uit een kookboek en kunt ondertussen kennismaken met de auteur. Na afloop krijg je het kookboek mee naar huis. En dat alles voor een luttele 35 euro. 

Op 17 december a.s. wordt een Eat & Read georganiseerd ter ere van I ♥ groente. Ik heb er alvast heel veel zin in. Net als Annemarie Sabelis, die de prachtige foto's maakte voor het boek, en redacteur Willemijn Visser. We hopen natuurlijk dat we die avond zoveel mogelijk lezers kunnen ontmoeten. Dus kom ook!

Locatie: THUYS in Het Dolhuys, Schotersingel 2 in Haarlem

Toegang: €35,- p.p. incl. het boek I Love Groente, een viergangendiner en tussen 17.00 en 18.30 uur (gratis) museum bezoek van het Dolhuys.