Dag lieve leuke lezers,

Dat was nog eens een gezellige signeersessie bij boekhandel Paagman vanmiddag. Twee uur lang mocht ik caldo verde (de Portugese heimwee soep uit Comfort Food) en frangelico friands (klik hier voor het recept) uitdelen en boeken signeren. En twee uur lang stonden er leuke, enthousiaste kookliefhebbers aan mijn tafeltje.

Als schrijver vermoed je natuurlijk wel dat er mensen zijn die je werk ook daadwerkelijk lezen. Maar ik blijf me erover verbazen en verheugen wanneer iemand me vertelt dat hij mijn vorige boek Eten enzo van kaft tot kaft heeft gekookt, wanneer iemand begint over een recept dat ik 4 jaar geleden in de krant zette of juist over het recept van deze week. En ja, er waren zelfs mensen bij dit die blog bleken te lezen. Kijk, dan weet je toch dat je niet zomaar wat in de ruimte zit te ouwehoeren. Dag Albert, dag Mary, dag Josha, dag Ellie, dag Paul, dag Maaike, dag alle aardige lezers die ik vandaag heb ontmoet. Ik wens jullie nogmaals heel veel comfort food kookplezier, liefs en geluk!

Janneke