Met Max aan tafel

Een jaar of twee geleden in de keuken van Max Westerman in Rio de Janeiro. We kwamen net van het strand, en Max had iedereen met wie we daar caipirinha’s dronken uitgenodigd bij hem te komen eten. Ad hoc trokken we letterlijk alles wat eetbaar leek uit keuken- en koelkast, een restje feijoade, een pot palmharten, een paar boterzachte avocado’s, en het werd zomaar per ongeluk een memorabel dineetje.

Vorige week zat ik weer met Max aan tafel, nu in mijn eigen keuken in Den Haag. Hij interviewde me voor een artikel in HP de Tijd, dat afgelopen woensdag is verschenen. Binnenkort hoop ik hier een pdf van het stuk te kunnen plaatsen. Maar ik kan alvast wel verklappen dat we lamsvlees met witte bonen in tomatensaus en chocolademousse aten, en dat het wederom bijzonder gezellig was.